SloVino objave

25-04-2017 07:32

V kleti namenjajo predelavi in negi vina veliko časa. Ne poslužujejo se grobih tehnoloških posegov, uporabljajo tradicionalne metode predelave, pozorno spremljajo zorenje, vinu pa dajejo predvsem dovolj časa, da se umiri, očisti in dozori.

22-04-2017 07:35

Danes kupimo in odprimo steklenico ali dve slovenskega vina. S to simbolno gesto pokažimo vinarjem, ki jih je prizadela katastrofalna pozeba, da jih podpiramo. #pozirekslovenskega

19-04-2017 10:28

Prestižni Praški grad bo tretjič zapored gostil najboljše okuse Slovenije na VIP poslovnem dogodku!
Vabljeni, da se pridružite!

Ostale objave
Mnenja

»Sommelier ljubitelj« je izobraževalni modul namenjen vsem vam, ki želite pridobiti bazična sommelierska znanja o vinu in kulinariki (poslovneži, odvetniki, gostinci, vinarji in ostali ljubitelji).

E-Vinske novice

Želite prejemati e-vinske novice? Prijava

"DA OPIŠEMO KOZAREC VINA, JE POTREBEN SOD BESED."