Senzorika in retorika

Slušatelji se bodo naučili pokušati vina in spoznali osnove vinske senzorike in retorike. Vključen je praktični del senzorične zaznave s pomočjo kovčka arom in s pomočjo vinskih vzorcev. Program je sestavljen iz predavanj in delavnic na katerih slušatelji poizkušajo in v praksi spoznavajo slovenska in tuja vina. Zaželeno je predhodno znanje ali izkušnje iz vinske, gostinske ali kulinarične branže ali zaključeno izobraževanje za sommelierje ali sommelierje ljubitelj.

Zaključeno izobraževanje "Senzorika in retorika" velja kot drugi semester izobraževanja "Sommelier I. stopnje".

 

 

RAZPISANA IZOBRAŽEVANJA

 

2020 Senzorika in retorika, MARIBOR, pomlad 2020 - PRIJAVNICA 

PRESTAVLJENO. Nov termin bo objavljen takoj, ko bodo razmere to dopuščale.

Informativne prijave na info@sommelier.si

 

2020 Senzorika in retorika, LJUBLJANA, pomlad 2020 - PRIJAVNICA

PRESTAVLJENO. Nov termin bo objavljen takoj, ko bodo razmere to dopuščale.

Informativne prijave na info@sommelier.si

 

Mnenja
Janez Verboten, vinski strokovnjak

Ob upoštevanju, da slušatelji poizkusijo 75 različnih domačih in tujih vin, poslušajo 28 ur predavanj in delavnic, se udeležijo sommelierskega delovnega kosila in prejmejo posrebreno sommeliersko insignijo.

E-Vinske novice

Želite prejemati e-vinske novice? Prijava

"Wine gets better with age; the older I get the better I like it."