Sommelier ljubitelj

Trenutno razpisana izobraževanja:

 

2020 Mini Sommelier, MARIBOR, oktober 2020 - PRIJAVNICA

Preliminarni razpis - izvedba je odvisna od takratnih razmer.

Predviden pričetek tečaja je 12. oktober 2020.

 

2020 Sommelier ljubitelj, MARIBOR, oktober 2020 - PRIJAVNICA

Preliminarni razpis - izvedba je odvisna od takratnih razmer.

Predviden pričetek izobraževanja je 12. oktober 2020.

 

2020 Mini Sommelier, LJUBLJANA, november 2020 - PRIJAVNICA

Preliminarni razpis - izvedba je odvisna od takratnih razmer.

Predviden pričetek tečaja je 2. november 2020.

 

2020 Sommelier ljubitelj, LJUBLJANA, november 2020 - PRIJAVNICA

Preliminarni razpis - izvedba je odvisna od takratnih razmer.

Predviden pričetek izobraževanja je 2. november 2020.

 

2021 Mini Sommelier, LJUBLJANA, januar 2021 - PRIJAVNICA

Predviden pričetek izobraževanja je 11. januar 2021.

 

2021 Sommelier ljubitelj, LJUBLJANA, januar 2021 - PRIJAVNICA

Predviden pričetek izobraževanja je 11. januar 2021.

 

2021 Sommelier ljubitelj, MARIBOR, april 2021 - PRIJAVNICA

Predviden pričetek izobraževanja je 12. april 2021.

 

2021 Senzorika in retorika, LJUBLJANA, januar 2021 - PRIJAVNICA

Predviden pričetek izobraževanja je 11. januar 2021.

 

2021 Senzorika in retorika, MARIBOR, pomlad 2021 - PRIJAVNICA 

Predviden pričetek izobraževanja je 12. april 2021.

 

2021 Sommelier I. stopnje, LJUBLJANA - PRIJAVNICA

Predviden pričetek izobraževanja je 11. januar 2021.

 

2021 Sommelier I. stopnje, MARIBOR, pomlad 2021 - PRIJAVNICA

Predviden pričetek izobraževanja je 12. april 2021. 

 

Za več informacij in prijavo pišite na: info@sommelier.si ali brez odlašanja pokličite 031 766 000 ali 02 228 30 30.
 

 

Nazaj

Mnenja
Janez Verboten, vinski strokovnjak

Ob upoštevanju, da slušatelji poizkusijo 75 različnih domačih in tujih vin, poslušajo 28 ur predavanj in delavnic, se udeležijo sommelierskega delovnega kosila in prejmejo posrebreno sommeliersko insignijo.

E-Vinske novice

Želite prejemati e-vinske novice? Prijava

"... z vinom je namreč tako kot z delom; najti je treba pravo mero. Človek brez delovnih navad in popolni abstinent imata nekaj skupnega. Oba sta prikrajšana za užitek! Prvi ne pozna zadovoljstva, ki ga prinaša delo, drugi pa užitka, ki ga dobi ob dobri hrani in po težkem delu ponujen kozarec vina. "