SOMMELIER SELECTION - SOMMELIERSKA SELEKCIJA

Komisija vinskih svetovalcev SOMMELIERJEV II. in III. stopnje bo vina poskušala v degustacijski sobi na sedežu Zavoda SloVino v Mariboru dne 12. marca 2013

 

RAZPIS 2013 :::>>>

 

PRIJAVNICA 2013 ::::>>>

 

Rok prijave vin: 08. marec 2013

 

Nazaj

Mnenja
Janez Verboten, vinski strokovnjak

Ob upoštevanju, da slušatelji poizkusijo 86 različnih domačih in tujih vin, poslušajo 32 ur predavanj in delavnic, se udeležijo sommelierskega delovnega kosila in prejmejo posrebreno sommeliersko insignijo.

E-Vinske novice

Želite prejemati e-vinske novice? Prijava

"Teran ni težak, niti gost,
ni trpek, niti tolst,
ni mehak, niti mlahav,
ni top, niti mrtev,
niti zagaten, niti plehek,
slednjič ni nežen in ne sladek.
Ampak teran je poln in močan,
je vonjav, cveten in rezek,
je krepak in jeklenast,
je čil, dobro označen,
je poln življenja,
svež, pršiv in šegetljiv,
je tmnobojen, rubinasto leskeč."