SloVino objave

25-04-2017 07:32

V kleti namenjajo predelavi in negi vina veliko časa. Ne poslužujejo se grobih tehnoloških posegov, uporabljajo tradicionalne metode predelave, pozorno spremljajo zorenje, vinu pa dajejo predvsem dovolj časa, da se umiri, očisti in dozori.

22-04-2017 07:35

Danes kupimo in odprimo steklenico ali dve slovenskega vina. S to simbolno gesto pokažimo vinarjem, ki jih je prizadela katastrofalna pozeba, da jih podpiramo. #pozirekslovenskega

19-04-2017 10:28

Prestižni Praški grad bo tretjič zapored gostil najboljše okuse Slovenije na VIP poslovnem dogodku!
Vabljeni, da se pridružite!

Ostale objave
Mnenja
Dejan Baier, Zavod SloVino

Sommelier ljubitelj je izobraževanje, kjer se združita prijetno okušanje in pridobivanje znanj.

E-Vinske novice

Želite prejemati e-vinske novice? Prijava

"Je lahko zelo nerodno, če kapljico zlato, redčiš s kapljico vodno! "