Slow Food Štajerska v restavraciji MAK

Chef David Vračko, inovativni kuharski virtuoz, bo kreator jedi in doživetij

na vinsko kulinaričnem srečanju. 

Restavracija MAK,
torek, 27. marec 2018,
pričetek ob 18. uri.

Veselim se srečanja z vami ob avtorskih okusih v najbolje ocenjeni slovenski restavraciji iz slovite La Liste 2018.

 

Dejan Baier
Slow Food Štajerska convivium leader

 

 

30€ znaša cena konzumacije jedi za člane gibanja Slow Food in za člane SloVino Sommelier Cluba, za spremljevalce in vse ostale 50€.
Pokrovitelj celotne vinske spremljave je akademija Sommelier.si
  //  Udeležbo potrdite najkasneje do sobote, 24. marca na e-pošto info@slowfood.si

 

Ostale objave

Mnenja
Janez Verboten, vinski strokovnjak

Ob upoštevanju, da slušatelji poizkusijo 75 različnih domačih in tujih vin, poslušajo 28 ur predavanj in delavnic, se udeležijo sommelierskega delovnega kosila in prejmejo posrebreno sommeliersko insignijo.

E-Vinske novice

Želite prejemati e-vinske novice? Prijava

"Teran ni težak, niti gost,
ni trpek, niti tolst,
ni mehak, niti mlahav,
ni top, niti mrtev,
niti zagaten, niti plehek,
slednjič ni nežen in ne sladek.
Ampak teran je poln in močan,
je vonjav, cveten in rezek,
je krepak in jeklenast,
je čil, dobro označen,
je poln življenja,
svež, pršiv in šegetljiv,
je tmnobojen, rubinasto leskeč."