Slow Food Štajerska v restavraciji MAK

Chef David Vračko, inovativni kuharski virtuoz, bo kreator jedi in doživetij

na vinsko kulinaričnem srečanju. 

Restavracija MAK,
torek, 27. marec 2018,
pričetek ob 18. uri.

Veselim se srečanja z vami ob avtorskih okusih v najbolje ocenjeni slovenski restavraciji iz slovite La Liste 2018.

 

Dejan Baier
Slow Food Štajerska convivium leader

 

 

30€ znaša cena konzumacije jedi za člane gibanja Slow Food in za člane SloVino Sommelier Cluba, za spremljevalce in vse ostale 50€.
Pokrovitelj celotne vinske spremljave je akademija Sommelier.si
  //  Udeležbo potrdite najkasneje do sobote, 24. marca na e-pošto info@slowfood.si

 

Ostale objave

Mnenja
Dejan Baier, Zavod SloVino

Sommelier ljubitelj je izobraževanje, kjer se združita prijetno okušanje in pridobivanje znanj.

E-Vinske novice

Želite prejemati e-vinske novice? Prijava

"Men are like fine wine. They all start out like grapes, and it's our job to stomp on them and keep them in the dark until they mature into something you'd want to have dinner with. "