Slow Food Štajerska v restavraciji MAK

Chef David Vračko, inovativni kuharski virtuoz, bo kreator jedi in doživetij

na vinsko kulinaričnem srečanju. 

Restavracija MAK,
torek, 27. marec 2018,
pričetek ob 18. uri.

Veselim se srečanja z vami ob avtorskih okusih v najbolje ocenjeni slovenski restavraciji iz slovite La Liste 2018.

 

Dejan Baier
Slow Food Štajerska convivium leader

 

 

30€ znaša cena konzumacije jedi za člane gibanja Slow Food in za člane SloVino Sommelier Cluba, za spremljevalce in vse ostale 50€.
Pokrovitelj celotne vinske spremljave je akademija Sommelier.si
  //  Udeležbo potrdite najkasneje do sobote, 24. marca na e-pošto info@slowfood.si

 

Ostale objave

Mnenja

»Sommelier ljubitelj« je izobraževalni modul namenjen vsem vam, ki želite pridobiti bazična sommelierska znanja o vinu in kulinariki (poslovneži, odvetniki, gostinci, vinarji in ostali ljubitelji).

E-Vinske novice

Želite prejemati e-vinske novice? Prijava

"Gorje deľeli, ki ne bo skrbela svojim vinom lepega imena ohraniti"